Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Utrustning: Fjällvandring

Äntligen är jag färdigpackad inför helgens fjällvandring i norska Geiranger! Så, alla funktionsplaggsafficinados, kommer jag klara mig med de här grejerna eller kommer jag frysa och bli blöt alternativt trilla på en tuva, halka ner för ett berg, dra mig fram till en övergiven skolbuss och sitta yrande där ett par dagar innan jag plötsligt inser att livets verkliga värde är att umgås med de man älskar och sedan svälta ihjäl?

Annons

utrustning1

Under- och mellanlager: Underställ i polyester (ja, jag vet att jag borde ha köpt merinoull men de kostar 800 bagare delen!), fleecebraller från Bergans, ullstrumpor, duntröja från Patagonia.

utrustning2

Skallager och diverse: Vindbyxor från Adidas och mössa från New Era (för fjällvandring gangstastyle), skaljacka och byxor från Marmot, svinlätt dagstursrygga från Go-lite, vattenflaska från Camelbak (i min dotters mun) och vandrarkängor Haglöfs Grym, handskar och solglasögon från Oakley. Allt i svart, naturligtvis, eftersom så länge det finns orättvisor i världen klär sig Jonas Cramby i svart (plus att man ser smalare ut i det).

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar