Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Vardagsmysterier # 2

Kommer ni ihåg att jag skrev om vardagsmysterier för ett tag sedan? Jag har ett till. På ettan till dagens DN:s kulturdel är det en pastisch på The Clashs klassiska London Calling-omslag där kulturjournalisten Jonas Thente smashar en Guitar Herogitarr. 
Inget konstigt med det, vem vill inte låtsas vara Joe Strummer lite då och då? Mysteriet uppstår först när man tittar lite närmare på bilden.
Kolla, Jonas Thente har en t-shirt av det rekordtacky MMA-märket Tapout på sig! Är det bara jag som tycker att det är lite underligt? Det känns lite som om, jag vet inte, Nils Schwartz skulle synts i en Ed Hardy-kepa eller Ingrid Elam i ett Hooterslinne.
Nu undrar jag: Är Jonas Thente ett UFC-fan? Följer han TUF10 på Tv4 Sport? Eller har han gjort en ”Måns Ivarsson” och bara satt på sig den promotion t-shirt som råkade ligga närmast? Eller är det inte ens Jonas Thente på bilden? Har de använt en stand in?
Annons
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar