Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Varning: äckligt inlägg!

Kom precis tillbaka från kampsportsträningen och jag kan berätta att jag kräktes två gånger idag. Dock inte på grund av utmattning – även om jag naturligtvis var helt slut – utan på grund av att ett par korta, grova, krulliga och svarta hårstrån som hela tiden letade sig in i munnen och fastna i svalget på mig när vi skulle brottas.

Annons

Det var fullkomligt vidrigt.

Efter att jag vart spytt första gången berättade jag det för min träningspartner Klas Ekman. Han sa att det antagligen var ett par av hans brösthår och då var jag tvungen att gå och kräkas igen.

Faktum är att jag precis nu, när jag skrev ordet ”brösthår”, var tvungen att torrhulka lite.
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar