Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Allt som är förbjudet

Som ni kanske ser i min twitter här nere till höger så kollar jag på SVT:s Sommarmorgon just nu. Schlagerartisten Eric Saade är gäst och fick precis svara på lite frågor från barn. En fråga var vad han skulle göra om han blev osynlig på vilken Saade svarade:

Annons

– Allt som är förbjudet.

Allt som är förbjudet?! Fattar han hur mycket det är? Om jag skulle bli osynlig skulle jag max göra två förbjudna grejer: sno pengar och flukta. Kommer ärligt talat inte på något annat som jag har lust att göra. Men Eric Saade, den sjuke fan, skulle tydligen passa på att också: råna banker, stjäla bilar, äta människokött, rycka väskor, begå urkundsförfalskning, trimma mopeder, aga barn, sätta upp ett pyramidspel, smuggla cigaretter, skjuta vargar, välta gravstenar och anordna en humoristisk hypnosföreställning utan tillstånd från Länsstyrelsen.

Vad skulle ni göra?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar