Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Att åldras snyggt

Jag och mina generationskamrater 70-talisterna är ju de första som på allvar börjat använda manliga skönhetsprodukter. Innan oss använde de flesta män på sin höjd ett par stänk Brut innan de de gick på årets kräftskiva, eller hur? Jag har alltid tänkt att det bara är bra att vi smörjer in oss efter vi rakning och använder antiagekrämer under ögonen.
Men tänk om vi i själva verket gör ett stort, stort misstag?
För de män som är över 60 just nu och som har åldrats absolut snyggast är ju faktiskt de som absolut inte har någon som helst koll på grooming.

Annons

Som till exempel Clintan, Robert Duvall eller Keith Richards. Samtidigt ser till exempel David Bowie och Mick Jagger, två män som uppenbarligen tar hand om sin hy, fan inte kloka ut. De ser ju numera ut exakt som ens klasskompisars mammor gjorde när man gick i mellanstadiet. Två beniga små tanter. Inte snyggt.

Nej, jag vill se väderbiten ut när jag blir äldre. Jag vill ha fåror, inte rynkor.
Jag vill se exakt ut som Jeff Bridges i trailern till kommande filmen Crazy Heart.
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar