Hoppa till innehåll

Barngourméer

Ibland kan Cafés AD Joel berätta om hur hans båda döttrar har ärvt hans exklusiva matintresse. Det är alltid mycket kul. Trots att de bara är typ fem år gamla kan de tydligen få cravings efter Osso Bucco, om de ska ha en glasspinne måste Joel åka till Vasastans ost och köpa en 40-kronors vaniljpuck … Continued

Ibland kan Cafés AD Joel berätta om hur hans båda döttrar har ärvt hans exklusiva matintresse. Det är alltid mycket kul. Trots att de bara är typ fem år gamla kan de tydligen få cravings efter Osso Bucco, om de ska ha en glasspinne måste Joel åka till Vasastans ost och köpa en 40-kronors vaniljpuck från Jensens Flødeis och varje morgon innan dagis tar de en Ristretto stående vid zinkdisken på Café Dello Sport (dock utblandad med mycket varm mjölk).

Jag brukade skratta åt det där. I alla fall tills min egen dotter blev precis likadan. Efter att ha smakat på vår mat vägrar hon nu nämligen äta barnmat över huvudtaget. Det enda hon numera äter är quesadillas.
Jag är både förfärad och lite stolt.

“Une quesadilla con queso por favor!”




“Mmmm… Muy bueno.”

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.