Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Det vanligaste omslaget

 |  Publicerad 2010-11-10 14:16  |  Lästid: < 1 minuter

Jag kan förresten avslöja att när jag själv var singel och höll på med att spela in blandband till tjejer så var nog följande bild på Joe Strummer det vanligaste omslagsmotivet.

Titeln skrev jag på kassetten genom att första dra ett streck med tippex, låta det torka och sedan texta, så snyggt jag bara kunde. Sedan, när jag träffade tjejen, kände jag på innerfickan och spelade att jag liksom upptäckte blandbandet. Hoppsan, vad är det här? Jag tog fram det, tittade på det och sa, “Det här kan du få om du vill”, och sköt kassetten så avmätt jag bara kunde över bordet, som om jag inte riktigt brydde mig (men det gjorde jag så klart).

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:57