Hoppa till innehåll

Efterlysning: Webdesigner

Jag tänkte göra en ny  hemsida (här är den gamla) och letar därför efter en duktig webdesigner (säger man så fortfarande?). Jag vill i alla fall att sidan ska vara enkel för mig att uppdatera, snygg att se på och inte ha för många GIF-animationer. Jag vill också kunna publicera stora bilder. Jag har lite … Continued

Jag tänkte göra en ny  hemsida (här är den gamla) och letar därför efter en duktig webdesigner (säger man så fortfarande?). Jag vill i alla fall att sidan ska vara enkel för mig att uppdatera, snygg att se på och inte ha för många GIF-animationer. Jag vill också kunna publicera stora bilder. Jag har lite idéer om vad jag är ute efter och är detta något som du tycker låter kul så får du gärna maila mig på: jonas.cramby@cafe.se. Jag pröjsar så klart, men inga crazy IT-pengar.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.