Hoppa till innehåll

En BBQ-teaser

I väntan på att vår BBQ-smoker ska bli färdig provlagade jag igår kväll en av mina absoluta grillfavoriter. Det är en slags Dry rub ribs som jag lärde mig laga när jag och Nikola var i Memphis på reportageresa. Trots att de bara grillades i ugnen, och uppnådde uppskattninsgvis 20 procent av sin fulla potential, … Continued

I väntan på att vår BBQ-smoker ska bli färdig provlagade jag igår kväll en av mina absoluta grillfavoriter. Det är en slags Dry rub ribs som jag lärde mig laga när jag och Nikola var i Memphis på reportageresa. Trots att de bara grillades i ugnen, och uppnådde uppskattninsgvis 20 procent av sin fulla potential, blev de fantastiska. Till och med min dotter Dixie, som annars i princip är vegetarian, älskade dem. Kolla:

Receptet kommer så fort grillen är färdig.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.