Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

En frilansjournalists vardag

 |  Publicerad 2010-08-26 17:22  |  Lästid: < 1 minut

Idag har varit en busy dag, jag har förberett mig för två reportageresor som jag kommer åka på under den närmsta veckan. I natt, nån gång, ska jag åka till Mont Blanc och bevaka ett sportevenemang. Ett jobb jag trodde var ganska glassigt tills hittade följande passage i pressmaterialet, ”We will leave at 5 am for 5-6 hours hike at dawn (500 m positive altitude change)”. Mehvafan! Jag som redan hade packat!

packad

Sedan nästa vecka sker mitt stora eldprov som journalist, det som sållar skjutjärnen från knallpulverpistolerna. Jag ska nämligen gå undercover, jag ska Wallraffa. Det är helt sant: i tre hela dagar ska jag leva under tagen identitet i okänt land. Och idag var jag iväg och provade förklädnader (inget skämt):

klar
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar