Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

En liten teaser

 |  Publicerad 2011-04-04 14:20  |  Lästid: < 1 minut

Om ni undrar varför jag bloggar så dåligt just nu så är det för att jag har superdupermycket att göra. Dock kan jag berätta ett par ord om en helt ny bloggserie som jag tänkte kicka igång om ett par veckor: Den vilda jakten på Cramburgaren. Jag har nämligen bestämt mig för att skapa en egen signaturburgare som, uppenbarligen, ska heta Cramburgaren. Denna burgare behöver inte vara något speciellt, BARA DET ÄR VÄRLDENS GODASTE HAMBURGARE!

Detta ska jag att uppnå genom att lära mig allt om hamburgarens historia, framtid och samtid. Genom att studera hamburgarkulturens hjältar och skurkar, dess nyskapande genier och exakta vetenskapsmän. Sedan ska jag ta det bästa och skapa en hamburgare så fruktansvärt god att du kommer kunna äta två stycken! (Om, det vill säga, du tar det lugnt med tillbehören).

Låter detta bra? Tryck på knappen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-04-04 14:24