Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

En superläskig robot med munskägg

 |  Publicerad 2011-03-08 10:32  |  Lästid: < 1 minut

När jag som ung sci-finörd låg på pojkrummet och fantiserade om hur härlig framtiden kommer bli och hur vi alla kommer ha futuristiska android-butlers som lyder vår minsta vink så kan jag erkänna att det inte direkt var så här jag tänkte mig att de skulle komma att se ut:

Räknade inte heller med vilken intensitet de skulle skrämma skiten ur mig. Att bli jagad av en sån här lärarvikarie-robot med reklam-collegetröja och kniv (till likadan musik) är nog det närmsta man kan komma ren skräck. Håller definitivt med följande Youtube-kommentator, ”FOOLS WHAT HAVE YOU DONE!? KILL IT WITH FIRE!”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-03-08 10:34