Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

En superläskig robot med munskägg

När jag som ung sci-finörd låg på pojkrummet och fantiserade om hur härlig framtiden kommer bli och hur vi alla kommer ha futuristiska android-butlers som lyder vår minsta vink så kan jag erkänna att det inte direkt var så här jag tänkte mig att de skulle komma att se ut:

Annons

Räknade inte heller med vilken intensitet de skulle skrämma skiten ur mig. Att bli jagad av en sån här lärarvikarie-robot med reklam-collegetröja och kniv (till likadan musik) är nog det närmsta man kan komma ren skräck. Håller definitivt med följande Youtube-kommentator, ”FOOLS WHAT HAVE YOU DONE!? KILL IT WITH FIRE!”

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar