Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ett par ord om min bok

Signaturen Peter skriver: På tal om böcker. Du måste vara mitt uppe i din egen bok just nu?”

Boken som Peter syftar på går det bra med, tackar som frågar! Jag har skrivit ungefär 150 000 tecken av kanske 350 000 och jag, som i vanliga fall lider av ganska dåligt skrivsjälvförtroende, är faktiskt oerhört nöjd. Tror att det är det bästa jag någonsin gjort. Manuset ska lämnas till förlaget i september och den släpps under våren 2012. Om jag ska säga något om innehållet så är det en slags självbiografisk historia som jag tror att läsare av mina krönikor och bloggar kommer känna igen sig i. Fast i en enda sammanhållen berättelse.

Annons

Sedan håller jag på med en ren roman också, totalt väsenskild från det andra projektet. Jag är nämligen väldigt intresserad av gammeldags, klassiskt historieberättande. Sånt som Joseph Campbell och Robert McKee pysslar med, där det är viktigare att bygga en medryckande intrig, kanske, än att skriva snygga meningar. Denna bok har dock ännu ingen förläggare.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar