Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ett par saker i punktform

* Jag ser att min kollega Backman ger sig in i den uråldriga debatten om vad som egentligen är bäst: hund- eller kattmänniskor? Även om jag haft – och tyckt om – både hund och katt så tycker jag att de faktiskt inte går att jämföra. Faktum är att de inte ens tillhör samma kategori av djur. En mer korrekt frågeställning vore till exempel: Är du katt- eller vandrande pinnemänniska?

Annons

* Vill du veta vad som gäller 2012? Kolla min årsgenomgång borta hos Nöjesbloggen.

* För exakt ett år sedan så luftade jag en vag idén om att få uppleva lite mer äventyr i livet på den här bloggen – och åtta månader senare satt jag huttrande på liggunderlag och spanade efter isbjörnar. Tänkte göra likadant i år så stay tuned för 2012 års nyårsambitioner. Jag antar att de är vad den här bloggen ganska mycket kommer handla om.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar