Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Expedition: träning

Signaturen Gefle skriver:  ”Jag har aldrig hört talas om nån som på allvar tränar inför en ishavsexpedition genom att trekka i Hagaparken och bestiga kullen i Observatorielunden. Du borde åtminstone åkt på träningsläger till Åre. Vet ni killar verkligen vad ni gör?”

Annons

Jag svarar: Drömmen vore naturligtvis att förbereda sig inför det här i Åre, Chamonix eller kanske allra helst i Boulder, Colorado – men nu råkar vi bo i Stockholm och då får vi göra det bästa av det vi har. Så det är bara att knata på. Här är dagens resultat:

Dagens tyngder: 4 cola light (har druckit en, 6.7 kg), en mortel (3.3 kg), kamera (1.4 kg), en påse hundmat (1 kg), rygga (2.7 kg), alla mina Pendletonskjortor (0.8 kg) och en signerad  bild på The Soup Nazi från Seinfeld (0.4 kg).

Kalle inspekterar det omtvistade området och konstaterar att ja, det finns faktiskt is här. Så då får vi väl anse den så kallade ”Brunnsviksincidenten” utagerad? Eller?

Äventyrarvardagspusslet.

Dagens tyngd: 15 kg. Dagens distans: 8 km.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar