Hoppa till innehåll

Expedition: träning

Om ni undrar var veckans träningsprogram från expeditionens fysansvarige Kalle har tagit vägen, så fick jag igår följande mail: ”Jag misstänker att du inte följer mina träningsprogram. Jag tänker därför inte skicka något nytt förrän du, med bildbevis, visat att du gjort förra veckans tre pass”. – Mvh, Kalle. Bevismaterial följer.

Om ni undrar var veckans träningsprogram från expeditionens fysansvarige Kalle har tagit vägen, så fick jag igår följande mail:

”Jag misstänker att du inte följer mina träningsprogram. Jag tänker därför inte skicka något nytt förrän du, med bildbevis, visat att du gjort förra veckans tre pass”. – Mvh, Kalle.

Bevismaterial följer.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.