Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Expeditionsmåndag: Vilka är emot?

Exakt 443 personer har vid skrivande stund visat sitt stöd inför att jag ska anordna och genomföra någon slags expedition under 2011. Det tackar jag för! Jag vill särskilt tacka Fredrik Backman som visade sitt stöd i ett fint blogginlägg i ämnet – din blogg har en given plats längst upp på sponsorärmen på min kommande sponsskaljacka!

Annons

Även om jag naturligtvis är tacksam över att så många tryckte på gilla-knappen så kan jag dock inte undgå att tänka på hur många som faktiskt INTE gjorde det. Under förra veckan hade min blogg nämligen flera tusen läsare vilket betyder att den stora merparten alltså valde att inte stödja mina planer. Nu undrar jag: Kan det vara så att ni är EMOT dem? Tycker ni att det är tramsigt med gore-tex, fult med frostnupet skägg och tycker ni att jag borde stanna hemma och skriva syrligheter om vår samtid på twitter istället? Är det till och med så att vissa av er kommer göra allt som står i er makt för att SABOTERA min expeditionsplaner? Jag måste veta!

Så: Alla som är EMOT att jag under 2011 ska genomföra någon slags expedition trycker på knappen… NU!

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar