Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Extra: Två nya bilder av mig på Internet!

 |  Publicerad 2011-09-16 23:29  |  Lästid: < 1 minuter

För fans av all things Jonas Cramby kan jag berätta att det idag dykt upp TVÅ NYA BILDER AV MIG INTERNET! Det är sant. Dels så skriver min potentielle protegé Johan Hurtig om min nya orangea keps på sin blogg och som alla riktigt schysta grejer har den kepsen redan fått en hater i kommentatorsfältet. Jag borde kanske egentligen kräva att Cafe.se lägger ner kommentartjänsten – eller åtminstone flytta till Italien – men jag bryr mig faktiskt inte. För om tio-tolv år kommer ni alla hånskrattare gå omkring med exakt en sån där grymt schysst keps också. Och vem skrattar då? (Jo jag, om inte det var tillräckligt tydligt). Sedan skakar jag lite på huvudet och går och köper nåt nytt, ännu häftigare som verkligen kommer blåsa era hjärnor.

Den andra nya bilden på internet kan man se på min gamla vän och vapendragare Per Nunstedts blogg. Den är från år 2000 – som trots namnet inte ligger i framtiden, utan i förr i tiden – och förutom att jag ser ut som en idiot, så ser man faktiskt också att jag rockade* den idag så vanliga söderhipsterlooken redan för 11 år sedan! SÅ STOPPA DET I PIPAN OCH RÖK ALLA ORANGEA KEPS-HATERS DÄR UTE!

* Jag rockade också ordet rocka – i betydelsen “använda” – redan 1997. 11 år innan Elin Kling!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:52