Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Far/dotterdagen del 1

Idag är min dotter hemma från dagis eftersom vi ska ha en trevlig far/dotterdag tillsammans. Dagen började med lite trolldegsbakning. Eller, Dixie bakade och jag drack kaffe och kollade Nyhetsmorgon. När jag druckit hela koppen kaffe hittade jag detta lilla rop på uppmärksamhet:

Annons

Ok. Point taken. Lite senare ringde min flickvän:

Min flickvän: Så, har ni bestämt vad ni ska hitta på idag då?
Jag: Ja, vi ska gå på Junibacken med Klas och Penny.
Min flickvän: Ska ni? Hahahahahahaha…
Jag: Vad skrattar du åt?
Min flickvän: … hahahahahahaha…
Jag: Vad är det som är så roligt?
Min flickvän: … Hahahaha. Förlåt. Du får se.
Jag: Får se vaddå?!
Min flickvän: Du får helt enkelt se.

Fortsättning följer…

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar