Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Far/dotterdagen del 1

 |  Publicerad 2011-01-04 10:30  |  Lästid: < 1 minuter

Idag är min dotter hemma från dagis eftersom vi ska ha en trevlig far/dotterdag tillsammans. Dagen började med lite trolldegsbakning. Eller, Dixie bakade och jag drack kaffe och kollade Nyhetsmorgon. När jag druckit hela koppen kaffe hittade jag detta lilla rop på uppmärksamhet:

Ok. Point taken. Lite senare ringde min flickvän:

Min flickvän: Så, har ni bestämt vad ni ska hitta på idag då?
Jag: Ja, vi ska gå på Junibacken med Klas och Penny.
Min flickvän: Ska ni? Hahahahahahaha…
Jag: Vad skrattar du åt?
Min flickvän: … hahahahahahaha…
Jag: Vad är det som är så roligt?
Min flickvän: … Hahahaha. Förlåt. Du får se.
Jag: Får se vaddå?!
Min flickvän: Du får helt enkelt se.

Fortsättning följer…

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:51