Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Chez Cramby

Fitnessfredag: Träningsdagbok vecka 3

 |  Publicerad 2010-02-05 08:46  |  Lästid: 1 minut
Lördag: MMA-träning 90 minuter
Det är en underlig känsla att gå till ett träningspass och veta att det är åtminstone 60 procents risk att man kommer kräkas någon gång närmsta två timmarna. Men som någon säger i extramaterialet till filmen 300: “Om du inte är nervös innan ett träningspass så tränar du inte hårt nog.” Hur det gick? Jag kräktes så klart.
Onsdag: MMA-träning 90 minuter
Jag hoppade över måndagens pass eftersom jag hade ont i halsen. På onsdagen var jag nog inte helt återställd, för alla de framsteg jag gjort den senaste tiden var som bortblåsta. Jag kände mig orkeslös och okoordinerad och jag både sträckte mig och fick en smäll på snoken så att blodet sprutade. Jag funderade på om jag, med mina fysiska förutsättningar, är dum i huvudet som håller på med det här? Vilket jag antagligen är, men som de säger i trailern till filmen An Education: “Action is character. If we never did anything, we wouldn’t be anybody.” 
Dela på Facebook
Tweeta