Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Fitnessfredag: Träningsdagbok vecka 3

Lördag: MMA-träning 90 minuter
Det är en underlig känsla att gå till ett träningspass och veta att det är åtminstone 60 procents risk att man kommer kräkas någon gång närmsta två timmarna. Men som någon säger i extramaterialet till filmen 300: “Om du inte är nervös innan ett träningspass så tränar du inte hårt nog.” Hur det gick? Jag kräktes så klart.
Onsdag: MMA-träning 90 minuter
Jag hoppade över måndagens pass eftersom jag hade ont i halsen.

Annons

På onsdagen var jag nog inte helt återställd, för alla de framsteg jag gjort den senaste tiden var som bortblåsta. Jag kände mig orkeslös och okoordinerad och jag både sträckte mig och fick en smäll på snoken så att blodet sprutade. Jag funderade på om jag, med mina fysiska förutsättningar, är dum i huvudet som håller på med det här? Vilket jag antagligen är, men som de säger i trailern till filmen An Education: “Action is character. If we never did anything, we wouldn’t be anybody.” 

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar