Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Fitnessfredag: Vecka 3 och 4

bergsman

Den typiske norrmanen, skulle jag säga, är 1. Glad i hågen och 2. Har en osedvanligt fast stjärt. Detta måste bara bero på deras eviga turande på fjället. Det är nämligen omöjligt att tänka på jobbet när fjordlandskapet breder ut sig för ens fötter eller oroa sig för om någon pratar skit om en på Twitter när man koncentrerar sig på att inte trilla ner i en klippskreva. Och de eviga stigningar gör snart ens skinkor magra, välformade och ständigt redo för action, som två frustande vinthundar i sin fålla.

Annons

Vad jag pratar om? Ingen aning. Nu måste jag nämligen sticka, jag ska till bayerska alperna där jag hoppas kunna klämma in lite terränglöpning. Ha en trevlig helg.

Söndag: 10 km jogg plus 1 km barfotalöpning. Tisdag: 6 km jogg. Torsdag: 350 höjdmeter fjällvandring. Fredag: 450 höjdmeter fjällvandring. Lördag: 300 höjdmeter fjällvandring.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar