Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Födelsedagsrapport

Min dotters första födelsedag gick bra. Dixie fick en massa saker, ett par gympaskor, en badanka och leksaker. Hon blev superglad för allting. Av mig och min flickvän fick hon de här bongotrummorna från butiken Afroart

Jag kanske inbillar mig, men jag fick en svag känsla av att hon kanske inte blev lika glad över bongotrummorna som över de andra presenterna.

Annons

Men samtidigt, vilken ettåring vill INTE ha etniskt hantverk i födelsedagspresent? Jag menar, Afroart verkar ju faktiskt för att synliggöra folkkonst från utvecklingsländer i Afrika, Asien och Latinamerika och importerar direkt från rättvisehandelsorganisationer. Vem vill inte ställa upp på det?

Och sedan, som om den här kvällen inte kunde gå åt helvete snabbt nog, så upptäckte jag att någon hunnit äta upp bokstaven ”e” på tårtan innan jag ens hunnit ta en bild på den. 

Jag som bara ville att den här dagen skulle bli perfekt.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar