Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Istället för Motionsmåndag

 |  Publicerad 2010-11-04 09:54  |  Lästid: < 1 minuter

Jag läser att signaturen Mati undrar varför det inte blev någon Motionsmåndag i måndags. Orsaken till detta är naturligtvis att jag fortfarande har ont i halsen och hade hoppats kunna mörka detta faktum genom att, nonchalant visslande, blogga om något annat istället.

Dock var jag ute på XXL Sport i Bromma och köpte en pannlampa i måndags! Eftersom jag är en person som inte gillar att njuta så föredrar jag faktiskt att springa nu när det är kallt, mörkt, blött och jävligt. Det är helt sant. Alla mina bästa löprundor har skett i regn och mörker. Motion är, enligt mig, bara kul om grenar slår en i ansiktet, om fötterna sjunker ner i lera med ett glupande ljud eller man slår foten i en blöt stubbe och svärande får halta vidare. Idealet är att man kommer hem genomblöt, lerig och täckt av torkade tallbarr och ens tjej kollar chockerad på en och utbrister: ”Vad fan har du gjort egentligen?!”

Man svarar inte, bara grimascherar illa medan man tar av sig skorna och haltar in i duschen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-11-04 09:59