Hoppa till innehåll

Jag KAN ha gått för långt

Om man är intresserad av något så är det ju lätt hänt att man förr eller senare tar det där intresset lite för långt. Det är möjligt att jag och min kompis David gjorde det igår då vi försökte oss på grillningens motsvarighet till monstertruckar, sexgungor och kroumata: en äkta mexikansk barbacoa. I en äkta … Continued

Om man är intresserad av något så är det ju lätt hänt att man förr eller senare tar det där intresset lite för långt. Det är möjligt att jag och min kompis David gjorde det igår då vi försökte oss på grillningens motsvarighet till monstertruckar, sexgungor och kroumata: en äkta mexikansk barbacoa. I en äkta barbacoa använder man nämligen inga svindyra grillar utan gräver helt enkelt ner lite lamm i en grop i marken. Hur det gick får ni se under hösten här på bloggen.

P.S Bilden kommer från fantastiskt vackra barbacoarestaurangen La Capilla i Oaxaca, Mexiko. Så ska ett restaurangkök se ut!

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.