Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Klas och Jonas underbara resa

2

Är just nu på en roadtrip genom Sverige med min kompis Klas, det är den hoppfulla mannen som ibland har lite svårt att tyda skyltar på bilden ovan. Tanken är i alla fall att vi ska ta oss från Skåne till Norrland på bara några dagar.

Annons

Igår började vi vår resa genom att resa till Karlskrona, eller om det var Karlskoga (Landskrona?) för att senare tillbringa nästan en hel dag på en ersättningsbuss (på grund av stormen) till Hässleholm (Ängelholm?). Det tog dock så lång tid att vi var tvungna att hoppa av någonstans på Skånska vischan och ta en taxi till Skurup – där vi gick på ett flygplan som trots att det var mindre än en folkabuss (se nedan) lyckades ta oss till Borlänge. Nu sitter jag på ett hotellrum i Tällberg och väntar på att få knätoffsa skiten ur den här dan. Hörs snart igen, mina små dalmasar och dalmasor. I alla fall om de har wifi längre upp i landet. Allvarligt, har de det?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar