Hoppa till innehåll

Klas och Jonas underbara resa

Är just nu på en roadtrip genom Sverige med min kompis Klas, det är den hoppfulla mannen som ibland har lite svårt att tyda skyltar på bilden ovan. Tanken är i alla fall att vi ska ta oss från Skåne till Norrland på bara några dagar. Igår började vi vår resa genom att resa till … Continued

2

Är just nu på en roadtrip genom Sverige med min kompis Klas, det är den hoppfulla mannen som ibland har lite svårt att tyda skyltar på bilden ovan. Tanken är i alla fall att vi ska ta oss från Skåne till Norrland på bara några dagar. Igår började vi vår resa genom att resa till Karlskrona, eller om det var Karlskoga (Landskrona?) för att senare tillbringa nästan en hel dag på en ersättningsbuss (på grund av stormen) till Hässleholm (Ängelholm?). Det tog dock så lång tid att vi var tvungna att hoppa av någonstans på Skånska vischan och ta en taxi till Skurup – där vi gick på ett flygplan som trots att det var mindre än en folkabuss (se nedan) lyckades ta oss till Borlänge. Nu sitter jag på ett hotellrum i Tällberg och väntar på att få knätoffsa skiten ur den här dan. Hörs snart igen, mina små dalmasar och dalmasor. I alla fall om de har wifi längre upp i landet. Allvarligt, har de det?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.