Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Krogfredag: EAT

 |  Publicerad 2012-04-27 11:11  |  Lästid: < 1 minuter

Jag skriver ju som sagt om krogar i Metro nu för tiden. Denna vecka har jag käkat på Luxgängets nya fin-Kina EAT i Moodgallerian. Kort sagt kan man säga att det var en mycket bra middag, men lite onödigt tillkrånglat koncept kanske? Vill ni läsa den långa versionen så ligger den här.

Två andra grejer:

* Idag är det ju lönefredag, who-hoo, och jag har äntligen råd att köpa de tunga maskinerier som krävs för att göra nästa macka i min mackserie: Masters of the Smörgåsuniversum. Resultatet publiceras under helgen.

* Hamburgernördar hör upp! Läste på Hamburgare.org att bageriet som bakar Flippin' Burgers underbara hamburgerbröd, Magnus Johanson bageri, ska börja sälja dem till oss vanliga, dödliga på sitt bageri i Hammarbyhöjden till helgen. 15 kronor stycket kommer de kosta och hamburgerrelaterade kravaller kan utbryta.

Käkar finkina på EAT med Kalle. Ni vet hur vissa människor alltid uttalar London som "Lanndunn" bara för att de var i Brighton på språkresa i tre veckor 1993? Eller Barcelona som "Barfelåååna" bara för att de pluggat en termin spanska på Medborgarskolan? Precis när den här bilden togs hetsade Kalle och jag varandra att beställa nästa runda Tsingtao på samma sorts utpräglade, möjligen överdrivna, kinesiska accent: "Två TSINGG-TAUOOO tack". Ingen våga.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:49