Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Menyn är spikad (tror jag)

 |  Publicerad 2010-03-12 14:09  |  Lästid: < 1 minut
På lördag kommer som sagt Caféredaktionen hem till mig för att käka mexmiddag. Jag sitter just nu och planerar och så här ser menyn ut i dagsläget:
Fördrink: Margaritas, hemgjorda tortillachips med guacamole och het tomatillosalsa. 
Huvudrätt: Hembakta vetetortillas samt äkta crispy tacos* med Carnitas, Texas Chili, Pico De Gallo, Guacamole och Habanero-Mangosalsa. Serveras med silverlök och koriander, lime, piquinpeppar, creme fraiche och cheddar.
Efterätt: Pecanpaj med vaniljglass.
* En friterad frasig, men fortfarande lite seg, majstortilla. Tacos som går sönder när man biter i dem är en sådan dum uppfinning att jag blir förbannad bara jag tänker på det.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar