Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Mexmatsnyheter 2: Texmex från grunden

 |  Publicerad 2012-05-16 10:36  |  Lästid: < 1 minuter

Varning för skamlös självreklam: Men under sensommaren/hösten ska jag släppa inte en utan två stycken böcker. Varav den enda är den här kokboken: Texmex från grunden utgiven av Natur och kultur.

Ser ni att min hund Naomi är med på bilden?

Det kommer självklart bli den bästa kokbok som någonsin gjorts (enligt mig iaf). Dels, så klart, för att jag nu kommer ha alla mina favoritrecept samlade i en behändig bok och kommer slippa att fippla med datorn så fort jag ska laga mat. Men också på grund av fotograf Roland Perssons fantastiska bilder.

Vad säger ni till exempel om den här bilden på ett par amerikanska pannkakor. Är det inte den snyggaste bilden på ett par amerikanska pannkakor ni någonsin sett? Jag dör vad snygg den är. Nej, nu måste jag gå och laga lite amerikanska pannkakor. Ni andra får vänta till den 17 september då boken släpps. Håll utkik efter specialerbjudande här på bloggen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:49