Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Mina tatueringar #2

 |  Publicerad 2011-03-02 15:38  |  Lästid: < 1 minuter

En del av er bloggläsare verkar vara nyfikna på mina tatueringar så jag tänkte försöka berätta lite om en del av dom. Det här flugfejset på min vänsterarm har till exempel duktiga Göteborgstatueraren Jonas Uggli gjort. Den kanske inte är klassiskt vacker (snarare grotesk) men jag gillar den ändå väldigt mycket. Dels så tycker jag inte att det är snyggt att ha för snygga tatueringar och dels så är den det närmsta jag har en sån där tatuering folk brukar göra i LA Ink. Den har en personlig och lite sentimental innebörd som jag inte har lust att berätta om här. Men jag kan avslöja att den också är inspirerad av den här låten med The Cramps:

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:50