Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Mina tatueringar #2

En del av er bloggläsare verkar vara nyfikna på mina tatueringar så jag tänkte försöka berätta lite om en del av dom. Det här flugfejset på min vänsterarm har till exempel duktiga Göteborgstatueraren Jonas Uggli gjort. Den kanske inte är klassiskt vacker (snarare grotesk) men jag gillar den ändå väldigt mycket. Dels så tycker jag inte att det är snyggt att ha för snygga tatueringar och dels så är den det närmsta jag har en sån där tatuering folk brukar göra i LA Ink. Den har en personlig och lite sentimental innebörd som jag inte har lust att berätta om här. Men jag kan avslöja att den också är inspirerad av den här låten med The Cramps:

Annons
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar