Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

No homo

Idag gick jag ut för att köpa skäggtrimmer. Den enda de hade var den här: 
Känns det inte som om Babyliss marknadsförare överkompenserat lite när de gjorde förpackningen? Som om de var nervösa att vi män inte skulle våga köpa något från ett märke som i vanliga fall mest gör bikinitrimmers och locktångar om inte Magnus Samuelsson, värdens starkaste man, säger att det är okej? På andra sidan paketet finns ett litet brev från Magnus.
Han skriver om hur viktigt det är att följa sin dröm, att ha familj och vänner runt sig.

Annons

Men vad brevet och bilden egentligen kommunicerar är: 

“Hej! Mitt namn är Magnus Samuelsson. Som en av världens starkaste och allra mest heterosexuella män går jag i god för att den här skäggtrimmern inte är ett dugg bögig. Visst, den är av märket Babyliss, det är ju lite “tveksamt” det tycker jag också, men det står ju faktiskt klart och tydligt att den är FOR MEN, ser ni inte det? Vidare är trimmern av titanium (väldigt hetero) och jag har på mig en t-shirt med döskalle OCH korslagda pistonger (sjukt hetero). Och om inte det vore nog är ju jag, Magnus Samuelsson, världens starkaste och mest heterosexuella man på två stora, heterosexuella bilder. Kramizar, Magnus.”
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar