Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

No homo

 |  Publicerad 2010-01-28 05:05  |  Lästid: 2 minuter
Idag gick jag ut för att köpa skäggtrimmer. Den enda de hade var den här: 
Känns det inte som om Babyliss marknadsförare överkompenserat lite när de gjorde förpackningen? Som om de var nervösa att vi män inte skulle våga köpa något från ett märke som i vanliga fall mest gör bikinitrimmers och locktångar om inte Magnus Samuelsson, värdens starkaste man, säger att det är okej? På andra sidan paketet finns ett litet brev från Magnus.
Han skriver om hur viktigt det är att följa sin dröm, att ha familj och vänner runt sig. Men vad brevet och bilden egentligen kommunicerar är: 
“Hej! Mitt namn är Magnus Samuelsson. Som en av världens starkaste och allra mest heterosexuella män går jag i god för att den här skäggtrimmern inte är ett dugg bögig. Visst, den är av märket Babyliss, det är ju lite “tveksamt” det tycker jag också, men det står ju faktiskt klart och tydligt att den är FOR MEN, ser ni inte det? Vidare är trimmern av titanium (väldigt hetero) och jag har på mig en t-shirt med döskalle OCH korslagda pistonger (sjukt hetero). Och om inte det vore nog är ju jag, Magnus Samuelsson, världens starkaste och mest heterosexuella man på två stora, heterosexuella bilder. Kramizar, Magnus.”
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar