Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Nu drar jag till Wales!

Kära vänner. Jag måste ta bloggledigt ett par dagar på grund av att jag ska till Wales med Tränings-Kalle och Tränings-James och klättra upp för femton berg på tjugofyra timmar. Eller jag ska försöka göra detta, jag är långt ifrån säker på att jag klarar det. Jag har nog nämligen aldrig känt mig mer sliten i hela mitt liv. Jag är totalt utarbetad, otränad och lider fortfarande av sviterna av en tvåveckorsförkylning. Stackars, stackars mig. Om ni vill veta hur det går i realtid kan ni ju alltid följa mig på Instagram. Tror jag heter jonascramby eller nåt där.

Annons

Kramizar.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar