Hoppa till innehåll

Nu drar jag till Wales!

Kära vänner. Jag måste ta bloggledigt ett par dagar på grund av att jag ska till Wales med Tränings-Kalle och Tränings-James och klättra upp för femton berg på tjugofyra timmar. Eller jag ska försöka göra detta, jag är långt ifrån säker på att jag klarar det. Jag har nog nämligen aldrig känt mig mer sliten … Continued

Kära vänner. Jag måste ta bloggledigt ett par dagar på grund av att jag ska till Wales med Tränings-Kalle och Tränings-James och klättra upp för femton berg på tjugofyra timmar. Eller jag ska försöka göra detta, jag är långt ifrån säker på att jag klarar det. Jag har nog nämligen aldrig känt mig mer sliten i hela mitt liv. Jag är totalt utarbetad, otränad och lider fortfarande av sviterna av en tvåveckorsförkylning. Stackars, stackars mig. Om ni vill veta hur det går i realtid kan ni ju alltid följa mig på Instagram. Tror jag heter jonascramby eller nåt där.

Kramizar.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.