Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Nu drar jag till Wales!

 |  Publicerad 2012-05-24 16:11  |  Lästid: < 1 minuter

Kära vänner. Jag måste ta bloggledigt ett par dagar på grund av att jag ska till Wales med Tränings-Kalle och Tränings-James och klättra upp för femton berg på tjugofyra timmar. Eller jag ska försöka göra detta, jag är långt ifrån säker på att jag klarar det. Jag har nog nämligen aldrig känt mig mer sliten i hela mitt liv. Jag är totalt utarbetad, otränad och lider fortfarande av sviterna av en tvåveckorsförkylning. Stackars, stackars mig. Om ni vill veta hur det går i realtid kan ni ju alltid följa mig på Instagram. Tror jag heter jonascramby eller nåt där.

Kramizar.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:49