Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Ny daily carrier

 |  Publicerad 2011-09-01 10:43  |  Lästid: < 1 minuter

En annan bra grej med Svalbardsäventyret är att jag numera faktiskt kan unna mig att låta mitt funktionsplaggsintresse spilla över i mitt vanliga liv. Inget överdrivet, bara några små grejer här och där. Kanske bara mina (snyggt slitna) Lundhagskängor till jeans, en mysig Nansentröja när det blir kallt eller en snygg karbinhake som ny nyckelring (nu när Ove slängt mitt knogjärn). Jag menar, Kalle har ju faktiskt haft fleecejackor och leathermanknivar på kontor i åratal!

Till exempel har jag bestämt att denna superdupertekniska OCH svinsnygga dagtursrygga från Exped ska få bli min daily carrier. Trots visst fashionknorr när jag var uppe på Café igår, så tycker jag att jag faktiskt förtjänat att ha den till gymmet, till möten, förhandsvisningar och restaurangrecensioner och sånt.

Nu är bara frågan: är yxan too much?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:52