Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ny kokbok på gång!

Vill ni veta en hemlis? Jag håller just nu på att slutföra en ny kokbok som ska komma ut på Natur & Kultur i maj. Den heter Texas BBQ och kommer bli en mer eller mindre idiotsäker guide till hur man får till en perfekt sommar i allmänhet och perfekt rökgrillat kött i synnerhet – i allt från vanliga klotgrillar via regelrätta smokers till gamla urblåsta kylskåp.

Annons

Där kommer också finnas flera rätter med smält ost.

Förutom att skriva boken har jag denna gång faktiskt också plåtat den. Unga geniet Kristin Lidström gör formen, Li Winther har hjälpt till med rekvisitan och, precis som i Texmex från grunden, är det Maria Nilsson som är redaktör. Förutom att Maria har superkoll – hon har även ansvaret för en massa andra spännande kokböcker i vår – så är hon superambitiös och provlagar nästan alla maträtter så att allt ska flyta så smooth som möjligt för er. Följ henne gärna på instagram (användarnamn: mary_nok) för en smygkik. Några frågor?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar