Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Om jag var 16

 |  Publicerad 2010-11-09 15:05  |  Lästid: < 1 minuter

Om jag var 16 idag skulle jag antagligen haft en sådan här frisyr, tror ni inte det?

Jag skulle inte haft skägg, men jag skulle använt brunkräm och haft supertajta, nerhasade jeans där kallingarna sticker upp över linningen. Jag skulle ha jättesmå skor med kardborreband och en asdyr dunjacka –  precis likadan som alla andra har (men min skulle snart bli snodd av en tuff kille från grannkommunen). Jag skulle ha sökt till Idol, fast jag inte kan sjunga. Jag skulle putta mina kamrater i matvaruaffärer, filma mina flickvänner med mobilen och då och då brölat högt och utan uppenbar anledning. Jag skulle spendera hela mitt barnbidrag på EH (Espresso House) och på energidrycker och tv-spel jag skulle hela tiden vara med om en massa grejer för första gången, även om jag skulle hävda att det var min tredje eller fjärde.

Men mest av allt skulle jag ha en sådan här frisyr, tror ni inte det?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:57