Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Overkligt coola krogar, plats 5

Jonas Cramby  |  Publicerad 2013-10-23 07:30  |  Lästid: < 1 minuter

Som krogskribent får man ofta frågan om vilken sorts restaurang som jag tycker saknas i Stockholm. “En riktigt bra kina”, brukar jag alltid svara men innerst inne önskar jag nog att följande fem ställen från filmens värld också låg någonstans inom 08-området. Men det kan man ju inte säga?

The Titty Twister
From dusk till dawn

Bikers, strippor och riktigt dålig mexikansk mat – The Titty Twister i Robert Rodriguez smutsiga grindhouserulle är på alla sätt den sorts sylta som jag önskar att jag någon gång skulle göra det ödesdigra misstaget att råka gå in på. För även om man riskerar att bli söndersliten av rasande vampyrer så är det också den enda krog i världen där man serverar tequiladrinkar från Salma Hayeks ben. Så värt det.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:44