Hoppa till innehåll

Referenskorv uppstekt

Till helgen hade jag som sagt tänkt att laga Heston Blumenthals perfekta korv med mos. Jag har aldrig gjort korv förut så det lär bli en utmaning. För att min flickvän, och smakdomare, ska ha något att jämföra med stekte jag igår upp en referenskorv med tillhörhande mos och löksås. Och för att det ska … Continued

Till helgen hade jag som sagt tänkt att laga Heston Blumenthals perfekta korv med mos. Jag har aldrig gjort korv förut så det lär bli en utmaning. För att min flickvän, och smakdomare, ska ha något att jämföra med stekte jag igår upp en referenskorv med tillhörhande mos och löksås. Och för att det ska bli lite mer av en utmaning för Heston (och mig) valde jag en supergod cumberlandkorv från Taylor and Jones istället för en vanlig, sketen grilldennis.

Min flickväns kommentar: ”Mycket gott! Jag brukar alltid säga att potatismos nästan är som salt godis. Och korven är jäkligt god den med. Jag ger den tre feta ankor av fem möjliga.”

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.