Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Referenskorv uppstekt

 |  Publicerad 2011-03-22 07:59  |  Lästid: 1 minut

Till helgen hade jag som sagt tänkt att laga Heston Blumenthals perfekta korv med mos. Jag har aldrig gjort korv förut så det lär bli en utmaning. För att min flickvän, och smakdomare, ska ha något att jämföra med stekte jag igår upp en referenskorv med tillhörhande mos och löksås. Och för att det ska bli lite mer av en utmaning för Heston (och mig) valde jag en supergod cumberlandkorv från Taylor and Jones istället för en vanlig, sketen grilldennis.

Min flickväns kommentar: ”Mycket gott! Jag brukar alltid säga att potatismos nästan är som salt godis. Och korven är jäkligt god den med. Jag ger den tre feta ankor av fem möjliga.”

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2011-03-22 07:59