Hoppa till innehåll

Referenspizza bakad

Jajemensan, jag fortsätter att laga mig igenom trestjärniga Michelinkocken Heston Blumenthals kokbok In Search of perfection och denna vecka har det blivit dags att försöka sig på den perfekta pizzan. För att min flickvän, och smakdomare, skulle ha något att jämföra med lagade jag igår en helt vanlig vardagspizza. Ni vet, pizzadegsmix, burktomatsås, lök, mozzarella … Continued

Jajemensan, jag fortsätter att laga mig igenom trestjärniga Michelinkocken Heston Blumenthals kokbok In Search of perfection och denna vecka har det blivit dags att försöka sig på den perfekta pizzan. För att min flickvän, och smakdomare, skulle ha något att jämföra med lagade jag igår en helt vanlig vardagspizza. Ni vet, pizzadegsmix, burktomatsås, lök, mozzarella och salami (dock med den lilla specialaren att jag lägger korven ovanför osten för maximalt crunch ska kunna uppnås. Det gör de nämligen i USA. Jag älskar USA.)

Min flickväns kommentar: ”Gott! Men jag tycker i och för sig alltid att hemmapizza är godare är pizzeriapizza. Ska dock bli spännande att prova Hestons variant. Även om jag är rädd att den kommer bli för autentisk (läs tråkig).”

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.