Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Rysk kokboksroulette #1

 |  Publicerad 2012-06-20 10:40  |  Lästid: < 1 minuter

Som så många andra har jag en hel drös kokböcker hemma som jag sällan eller aldrig lagar mat ifrån. Så för att tvinga mig till att iallafall testa några av recepten så tänkte jag börja med något som jag kallar kokboksroulette. Det går till så här: jag väljer ut en kokbok och visar upp här i bloggen och det första sidnummer som någon av er slumpmässigt väljer och skriker ut i kommentatorsfältet lagar jag utan knot. Okej?

Jag tänkte börja med kokboken Eat with your hands av Zakary Pelaccio (krögare till New York-krogarna Fatty Crab och Fatty Cue) som är någon slags asiatisk/amerikansk historia lite i stil med Momofuku. Så kom igen nu, välj ett sidnummer mellan 18 och 286 så (försöker) jag laga det ikväll.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:49