Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Sista chansen att skaffa min samling

 |  Publicerad 2011-12-13 14:25  |  Lästid: < 1 minuter

Idag och imorgon är de sista dagarna i hela världshistorien som ni kan köpa det där Cafénumret med den medföljande krönikesamling av yours truly. Den som heter  Män kan också amma och är i bekvämt så kallat “fickformat”. Efter i morgon måste ni alltså leta igenom antikvariat, soprum eller bekantas tidningshögar på toaletten om ni vill lägga vantarna på ett exemplar. Så det är bara att slå till. Redan på torsdag kommer nämligen ett nytt, fräscht nummer av Café där jag bland annat skriver om min och Kalles rafflande Svalbardsexpedition. Här är en liten teaser:

Och på tal om krönikesamlingen. Vinnare av metafortävlingen häromdagen är signaturen Isac för följande liknelse: Quorn är för dagligvarorna vad ‘plocka äpplen’ är för dansrepertoaren.”

Juryns utlåtande: Vardagsnära och något oväntad metafor som samtidigt ställer Quorn i perfekt relation till de andra dagligvarorna OCH framanar bilder av människor som dansar roligt.

Isac, maila mig på jonas.cramby@cafe.se och uppge adress samt om du vill ha min krönikesamling med en pussmun av läppstift eller, om det inte passar, en dramturgibok som jag köpt dubbelt av. Okej?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:46