Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Självhjälp

Har ni märkt att jag, som brukade vara en sådan lynnig bloggare, numera skriver exakt två blogginlägg varje dag? Varken mer eller mindre. Detta kan ni tacka iPhoneappen Habit Factor för.
Habit Factor är en liten produktivitetsapp där man skriver in sina mål och sedan de dagliga vanor man måste upprätthålla varje dag för att uppnå dem.

Annons

Sedan kryssar man av de dagliga vanorna när man gjort dem. 

Enkelt, visst, men förvånansvärt effektivt. Jag är chockad själv över hur duktig jag plötsligt blivit. Jag, som brukade ha karaktär som en Golden Retriever, sitter plötsligt och ordnar med mina deklarationspapper istället för att kolla på Biggest Loser. Bara för tillfredställensen av att kryssa av en liten ruta där det står: “Organisera/städa, 25 minuter”.
Denna app funkar naturligtvis inte för alla, men om ni är det minsta som jag är det ett bra tips. (Om ni inte är som jag är det bara att gratulera.)
Det var allt. Eller Snipp app slut, som Prylguden skulle sagt.
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar