Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Ska jag eller inte?

Jag köpte två väldigt Svalbardiga klädesplagg när jag var på Svalbard i somras som jag, sedan, dess har varit otroligt sugen på att ha på mig. Men nu när det faktiskt börjar bli lite kylslaget ute har jag dock börjat tveka: är det verkligen okej att bära dessa båda plagg i Stockholm? Eller är det lite som när man är i New York och ser en asskön svart dude i upprullade cargobyxor, guldtand, sandaler och en kam i håret och tänker att, ”exakt så där ska min sommarlook se ut” och så köper man ungefär samma grejer, åker hem och plötsligt inser man att man ser ut som någon som klätt ut sig för en sketch i Bolibompa? Jag kan inte bestämma mig. Hjälp!

Annons

Dels så är det den här anoraken.

Och den här stickade Nansen-tröjan. Vad säger ni? Kan jag ha på mig detta?

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar