Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

Ska jag eller inte?

 |  Publicerad 2011-10-19 11:19  |  Lästid: < 1 minuter

Jag köpte två väldigt Svalbardiga klädesplagg när jag var på Svalbard i somras som jag, sedan, dess har varit otroligt sugen på att ha på mig. Men nu när det faktiskt börjar bli lite kylslaget ute har jag dock börjat tveka: är det verkligen okej att bära dessa båda plagg i Stockholm? Eller är det lite som när man är i New York och ser en asskön svart dude i upprullade cargobyxor, guldtand, sandaler och en kam i håret och tänker att, ”exakt så där ska min sommarlook se ut” och så köper man ungefär samma grejer, åker hem och plötsligt inser man att man ser ut som någon som klätt ut sig för en sketch i Bolibompa? Jag kan inte bestämma mig. Hjälp!

Dels så är det den här anoraken.

Och den här stickade Nansen-tröjan. Vad säger ni? Kan jag ha på mig detta?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:47