Hoppa till innehåll

Snyggaste amerikanska presidenten

John F Kennedy brukar ju alltid framhållas som USA:s snyggaste president ever. Jag vet inte jag. Jag tycker han ser lite för mycket ut som en sådan där liten nygubbe – ni vet han som var elevrådsordförande och ungmoderat i gymnasiet och sen flyttade till Stockholm för att jobba på magasin och ta ”mode på … Continued

John F Kennedy brukar ju alltid framhållas som USA:s snyggaste president ever. Jag vet inte jag. Jag tycker han ser lite för mycket ut som en sådan där liten nygubbe – ni vet han som var elevrådsordförande och ungmoderat i gymnasiet och sen flyttade till Stockholm för att jobba på magasin och ta ”mode på allvar” genom att skriva långa, teoretiska blogginlägg om den perfekt skrynkliga linnekostymens betydelse för Bloomsburygruppens modernism för att sedan snabbt gå vidare till sin verkliga passion: att klaga på hur fult det är med Ed Hardy.

Nej, om ni frågar mig så är det här den snyggaste amerikanska presidenten:

prez

Ser ni vem det är? (Ledtråd: Han var inte direkt ansedd snygg som vuxen).

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.