Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Taconytt: Tävla i tacos

Gör du en fantastisk taco? Gärna en egen variant, något som du uppfunnit själv? I så fall tycker jag verkligen att du ska anmäla dig till The Stockholm Taco Experiment som går av stapeln den 26 maj mellan 13 och 16 på Debaser Slussen. Första pris är, förutom äran, att få sin taco på El Taco trucks meny samt chansen att tävla vidare med den i New York. Man tävlar i lag om två och maten lagas hemma för att sedan tas med i smakprover och finputsas på Debaser Slussen. Tävlingen står för deltagarnas matinköp upp till 1000 kronor.

Annons

Och så ni vet att allt kommer gå rätt till kan jag meddela att jag sitter i juryn tillsammans med min gamla grillpartner El Taco truck-Nikola och Johan Jureskog från AG och Rolfs kök. PS. Går även att gå dit som besökare, det kostar 100 bagare och då ingår provsmakning och en bira. Biljetter hittar du på plats eller här.

DEATH TO FALSE TACOS!

Nedan: Film från förra årets tävlingar i New York.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar