Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Texas roadtrip dag 12

Vår näst sista dag i Austin (och Texas) vaknade jag råförkyld. Fan va trist. Jag som hade planerat att äta breakfast tacos på El Taco Rico, åka till Taylor för att gå på Louie Mueller Barbecue och att handla lite uppstoppat.

Annons

Istället låg jag och jämrade mig i sängen och åt båda mina måltider på Torchys tacos – vilket i och för sig visade sig bli resans hittills bästa mexmat. Rekommenderas – särskilt deras barbacoa taco. Idag känner jag mig dock mycket bättre och är redo för det som, förhoppningsvis, kommer bli vår roadtrips absoluta höjdpunkt: Franklin BBQ!

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar