Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

The Bowler av Sean Dunne

Förutom att sköta mitt vanliga jobb så håller jag just nu på att skriva färdigt en bok. Detta betyder att det väller ut enorma textmassor ur mig varje dag så när det blir dags att blogga så känner jag mig lite, hur ska jag säga, hes i fingrarna? Så länge kanske ni kan kolla på den här underbara kortdokumentären om bowlaren Rocky  Salemno – en slags verklighetens Jesus Quintana (från Big Lebowski) – som min kompis David tipsade om.

Annons

”>The Bowler from ”>Sean Dunne on Vimeo.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar