Jonas Cramby

Jonas Cramby

Jonas Cramby

Krogliv och hemmamatlagning med Cafés matskribent.

The El Mistico BBQ-roundup

 |  Publicerad 2010-08-16 18:23  |  Lästid: < 1 minuter

Edit: Det verkar vara något strul med förra versionen av detta inlägg. Så jag lägger ut det igen, nu också med en ny länk:

Jag tog en svängom på nätet för att se vad som händer, om några bloggare provlagat några av BBQ-recepten och så. Jag fann att…

… matbloggen Matporr har gjort 3-timmarsribs inspirerade av BBQ-skolan och de väljer att servera dem med creamed corn. Låter grymt. Måste testas!

…. roliga bloggare/twittraren/reklamkvinnan Ulrika Good har på sin blogg As good as it gets upptäckt rubben och low and slow-metodens förlovade land. Välkommen, Ulrika.

… bloggaren Petter Knutsson också gjort indirekt grillade ribs a la El Mistico. Han har också bilder på en mycket pedagogisk indirekt grillsetup för er som har en vanlig Webergrill.

… bloggen Mat & Mode har gjort El Misticos rökta salsa och inlagda rödlök samt gjort 12-timmars carnitas! Det är hardcoregrillning det.

… Fick också en härlig bild av vår läsare Mathias föreställande en tacofiesta väntande på sin riktiga plats i magen: inlagd rödlök, poblanomajjo, salsa och grillat kött!

tacofiesta

Hedersomnämnande: Bloggen Knivsöder som utnämner mig till machofeminist. Det gillar jag. Inte för att jag nödvändigtvis lever upp till det (inte machodelen iallafall) men det låter som en bra sak att vara.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-08-16 18:26