Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

The Night Caller

Eftersom jag har hand om min dotter på dagarna så blir jag ofta hänvisad till att blogga på natten. Som nu till exempel. Och eftersom det är fredag tänker jag att en del av mina läsare kanske har varit ute och krökat.

Annons

Och kanske hade någon av er planerat att träffa en speciell flicka ikväll och kanske gick de planerna, som vanligt, om intet. Och kanske känner du dig ledsen nu och kanske går du in på min blogg för att försöka skingra tankarna lite. Kanske bli lite gladare. Så att du åtminstone kan sova.

Den här låten är till dig.
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar