Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Tillbaka från Norge

Norge1

Tillbaka efter fyra dagars fantastisk fjällvandring i det västnorska fjordlandskapet och för er som undrar hur min utrustning fungerade kan jag avslöja att jag 1. Är oerhört tacksam att jag köpte vandringskängor.

Annons

Utan dem hade jag fått sitta på hotellrummet och kolla på Skavlanrepriser (norska fjäll är hårdare än våra). Och 2. Ångrar att jag inte köpte ullunderställ (polyester, visade det sig, är lika funktionellt som blindtarmen). Utförlig rapport följer under dagen.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar