Hoppa till innehåll

Tjejslagsmål

Nu blev jag plötsligt lite orolig att ni inte kollar upp countryartisten Loretta Lynn som jag skrev om i förra inlägget. Så här är en av mina absoluta favoritlåtar med henne, Fist City.  I filmen om Lorettas liv, Coalminers daughter, får man veta att hennes man var ett notoriskt otroget fyllo (som hon dock var … Continued

Nu blev jag plötsligt lite orolig att ni inte kollar upp countryartisten Loretta Lynn som jag skrev om i förra inlägget. Så här är en av mina absoluta favoritlåtar med henne, Fist City

I filmen om Lorettas liv, Coalminers daughter, får man veta att hennes man var ett notoriskt otroget fyllo (som hon dock var gift med i 48 år och fick sex barn med) och hur hon efter en konsert hittade honom med en annan kvinna i bilen.
Så Loretta spöade upp kärringen och skrev sedan den här tuffa låten.

”A you’ve been makin’ your brags around town

That you’ve been a lovin’ my man

But the man I love, when he picks up trash

He puts it in a garbage can


And that’s what you look like to me

And what I see’s a pity

Close your face and stay outta my way

If ya don’t wanna go to fist city”Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.