Annons

Jonas Cramby
Jonas Cramby är skribent och krönikör i Café. 2009 prisades han av Sveriges Tidskrifter som Årets krönikör. Vill du också prisa Jonas, eller av annat skäl komma i kontakt med honom, maila [email protected].

Annons
 

Välkomna till Chez Cramby!

Mannen med bloggosfärens tätaste växande skäggväxt* är tillbaka! Och denna gång tänkte jag ta ett djupt andetag, hålla mig för näsan och hoppa rakt ner i samtiden och bara börja blogga (nästan) uteslutande om mat – och allt sånt som omger den. Varför och exakt hur, är jag fortfarande inte riktigt säker på. Men jag antar att det är en sådan sak som kommer lösa sig under resans gång. I vilket fall: välkomna till Chez Cramby. Sätt er ner så kommer jag alldeles strax med menyn. Vill alla ha en bira så länge eller?

Annons

* Jag, på bilden i blogghuvudet. Tyvärr ej i verkligheten.

Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar